MANAVGAT HALKI İFTAR ÇADIRINDA BİR ARAYA GELDİ

586A8610 MANAVGAT HALKI İFTAR ÇADIRINDA BİR ARAYA GELDİ
Manavgat Belediyesi kentte birlik, beraberlik ve paylaşım duygularının pekişmesi adına Atatürk Kültür Merkezi önünde iftar çadırları kurdu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de ilk iftarını halkla birlikte iftar çadırında yaptı.

Manavgat Belediyesi'nin kurduğu iftar çadırı, Ramazan ayının ilk gününde 3 bini aşkın vatandaşı ağırladı. Birlik, beraberlik ve paylaşım duygularının doruğa çıktığı bu özel günde Başkan Sözen, iftar yemeklerini kendi elleriyle Manavgat halkına servis etti.

RAMAZAN ŞENLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ
İftar yemeğinden sonra vatandaşlar Ramazan Şenlik alanına geçerek, Manavgat Belediyesi'nin 30 gün boyunca sürdüreceği Ramazan programını izledi. Özellikle çocuklu ailelerin izlemeye geldiği program vatandaşlardan tam not aldı. Ramazan etkinliklerinde sahneye çıkan palyaço sevimli tiplemeleri ve komik danslarıyla, çocuk izleyicileri kahkahaya boğarken, yılanla yapılan şov işe meraklı gözlerle izlendi. Şenliklerde 30 gün boyunca her akşam mini club, palyaço, ortaoyunu, Karagöz-Hacivat, Türk gecesi gibi çeşitli etkinlikler devam edecek.

SÖZEN’DEN İFTAR ÇADIRINA DAVET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Halkımızın iftar çadırımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Burada hep birlikte iftar yapıyoruz. Manavgat merkezde olduğu gibi mahalleye dönüşen 9 beldemizde de birer gün iftar çadırlarımız kurulacak. Özellikle böyle özel ve kutsal günlerde bir arada olmanın, o havayı teneffüs etmenin ayrıcalığı bir başka. Böyle bir atmosferi de yaşamak bizleri de son derece mutlu ediyor. Tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, bu ayın huzuru ve bereketini hep birlikte yaşamak için tüm halkımızı iftar çadırlarımıza davet ediyorum '' dedi.

BÜYÜK MAHALLELERDE DE İFTAR ÇADIRLARI KURULACAK

Manavgat Belediyesi kentin büyük mahallelerinde de iftar çadırları kuracak. 9 Haziran’da Taşağıl Cumhuriyet Meydanı, 10 Haziran’da Gündoğdu Düriye Duran İlköğretim Okulu Önü, 13 Haziran’da Çolaklı pazar alanı, 15 Haziran’da Evrenseki pazar alanı, 17 Haziran’da Ilıca pazar alanı, 20 Haziran’da Side Cumartesi pazar alanı, 23 Haziran’da Sarılar pazar alanı, 27 Haziran’da Oymapınar pazar alanı ve 30 Haziran’da Kızılot pazar alanında iftar çadırları kurulacağı açıklandı.