MANAVGAT BELEDİYESPOR PLAY OFF’U GARANTİLEDİ

DSC_9869

MANAVGAT BELEDİYESPOR PLAY OFF’U GARANTİLEDİ

Manavgat Belediyespor kendi sağasında Gazipaşa Belediyespor’u 10-0’lık skorla yıkarak Play Off’u garantiledi.

Süper Amatör Merkez Doğu Grubu’nda yer alan Manavgat Belediyespor Manavgat Atatürk Stadyumu’nda Gazipaşa Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Ligin bitimine iki hafta kala Play Off’a çıkmayı garantilemek isteyen Manavgat Belediyespor, maça çok istekli başladı. Daha ilk dakikada kaptan Adil Arıcı’yla golü bulan Manavgat Belediyespor, maçın tamamında baskın olan taraf oldu.

DSC_9879

Manavgat Belediyespor’un üstün oyununa kaptan Adil Arıcı 1. 10. ve 30. dakikalarda 3 golle, Alihan Önal 9. 56. 67. 71 ve 81 dakikalarda 5 golle, Engin Tüter 60. ve Emrah Öget 90. dakikalarda attıkları birer golle katkı sağlayan isimler oldu. Aldığı bu skorla Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek 3 takımın belli olacağı Play Off’a katılmayı garantileyen Manavgat Belediyespor, 15 Ocak’ta Antalya Asat Gençlik ve Spor’la Uğur Sorguç Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Maçı izlemek isteyen taraftarlar için Manavgat Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi önünden saat 10:00’da hareket edecek servislerle ulaşımı sağlayacak.

DSC_9882

DSC_9906