MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLE’LERE OYUN GRUBU

DEN¦-ZKENT(14)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLE’LERE OYUN GRUBU

Çocuklardan gelen istekleri geri çevirmeyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kırkkavak, Çardak, Düzağaç, Sağarin ve Denizyaka gibi kırsal mahallelere oyun gurubu yaptırdı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kırsal mahallelere hizmet atağı tüm hızıyla devam ediyor. Kadınlardan ve çocuklardan gelen istekleri geri çevirmemeye özen gösteren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, beş mahalleye oyun grubu yaptırdı.

+ğocuklar (2)

Kırkkavak, Çardak, Düzağaç, Sağarin ve Denizyaka, gibi kırsal mahallelere oyun grubu yaptıran Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocukları sevindirdi. Mahallelerinde oyun grubunu gören çocuklar, isteklerini geri çevirmeyen başkan amcalarına teşekkür etti. Manavgat Belediyesi’nin bölgelerine yatırım yapmasından oldukça memnun olan bölge halkı, çocuklarımızın isteğini yerine getirdiği için Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e teşekkür ediyoruz dedi. Kentte yaşayan herkesin isteği ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verdiklerini ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocuklarımızı mutlu görmek bize güç veriyor dedi. Başkan Sözen “ Geleceğimizin teminatı, yarınlarımız olan çocuklarımızı mutlu etmenin sevincini yaşıyoruz. Hizmetlerimiz aynı doğrultuda devam edecektir” dedi.

D+£ZA¦ŞA+ç (2)

DEN¦-ZKENT(13)