MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA SATRANÇ TURNUVASI

DSC_0033

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA SATRANÇ TURNUVASI

Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği ve Manavgat Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği ve Satranç Turnuvası, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti

Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği ve Manavgat Belediyesi ortaklığıyla düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği ve Satranç Turnuvası Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Düzenlenen etkinliğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, birim müdürleri, öğretmenler, çocuklar ve çok sayıda aile katıldı.

DSC_0048

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, kreşler ve okullardan gelen çocuklar ile yapılan Çocuk Şenliği’ne 360 çocuk katıldı. Yapılan satranç turnuvasında ilk beşe girenlere ödül olarak madalya verildi. 07-08 Nisan tarihleri arasında yapılan etkinlikte 2005 ve 2010 doğumlu çocuklar 12 kategoride yarıştı. Yarışmaya katılan çocuklar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Çocuk Şenliği’ne katılan bütün çocuklara madalya takdim etti. Çocuklarının satranç oyununu takip eden ailelerin heyecanı ise neşeli anlara sahne oldu. Çocuklarının iki gün boyunca hoşça vakit geçireceğini belirten aileler Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise yarınlarımız olan çocuklarımızı mutlu etmek hepimizin görevi olduğunu söyledi. Başkan Sözen “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla vakit geçirmek ve onların gelişimlerine katkı sağlamak hepimizin temel görevidir” dedi.

DSC_0064

DSC_0095