MANAVGAT BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA GÖZ KIRPTI

MANAVGAT BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA GÖZ KIRPTI

Sezon başından bu yana iyi performans sergileyen Manavgat Belediyespor, liderliği Beymelek Belediyespor karşısında da korumayı başardı. Tecrübeli isimler Alihan ve Ediz'in golleriyle deplasmanda maçı 2-0 kazanan Manavgat Belediyespor, şampiyonluğa göz kırpmış oldu.

Bölgesel Amatör Lige çıkmak için Play Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, Demre Stadyumu'nda Beymelek Belediyespor'la karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta grubun ikinci sırasında ki Korkuteli Belediyespor'la kendi evinde berabere kalarak erken şampiyonluk umutlarını son iki haftaya bırakan Manavgat Belediyespor, 9. hafta mücadelesinde Beymelek Belediyespor'u 2-0 yenmeyi başardı. Takımına destek vermek için Manavgat Belediye Başkan yardımcısı Oytun Eylem Doğmuş, Manavgat CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Belediyesi birim müdürleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları, spor severler ve çok sayıda Manavgat taraftarı Demre Stadyumu'nda yerini aldı. Çekişmeli bir şekilde başlayan maçın 44 . dakikasında sahneye çıkan Alihan Ünal ilk yarının sonucunu belirlemiş oldu. İkinci yarıya daha iyi başlayan takım Manavgat Belediyespor oldu. 55. Dakikada topu ağlarla buluşturan Ediz Özel maçın skorunu belirleyen golü atmış oldu.

ŞAMPİYONLUĞA SON ADIM FİNİKE BELEDİYESPOR

Beymelek Maçında aldığı galibiyetle liderliğini devam ettiren Manavgat Belediyespor'un, Şampiyonlukla arasındaki tek engel 9 Nisan Pazar Finike Belediyespor'la oynanacak maç kaldı. İkinci sırada yer alan Korkuteli Belediyespor ise kendi sahasında Kestel Belediyespor'u konuk edecek. Şampiyonun belli olacağı zorlu haftada Manavgat Belediyespor'un galibiyetten başka bir şansı yok. Zorlu maçların üstesinden başarı ile gelindiğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, '' Her zaman yanlarında olduğumu sürekli belirttiğim sporcularımın bu zorlu son maçlarında da kazanacaklarına inancım sonsuz. Her zaman güvendiğim takımımı yalnız bırakmamak için tüm Manavgat halkını 9 Nisan Pazar günü Manavgat Atatürk Stadyumu'nda Şampiyonluk maçına çıkacak olan Manavgat Belediyespor'umuza destek vermeye davet ediyorum'' dedi.