MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KENTTE ASFALT ATAĞI

BO¦ŞAZ YOLU (11)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KENTTE ASFALT ATAĞI

BOĞAZ YOLU HEM GENİŞLEDİ HEM YENİLENDİ

Manavgat Belediyesi kentin dört bir yanında başlattığı asfalt ve yol genişletme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Boğaz Mevki Yolu’nda, Emek Mahallesi’nde, Ilıca’da ve Evrenseki’de vatandaşların yazın tozdan, kışın da çamurdan şikayet ettiği bölgelerde asfalt çalışması yapıyor. Manavgat Belediyesi, denizle ırmağın birleştiği turizmin göz bebeği Boğaz Bölgesi’ne giden 2 kilometrelik yolda asfalt çalışmalarını tamamlamak üzere. Çalışmalar kapsamında mevcut 6 metre genişliğindeki yol, 10 metreye çıkarılarak asfaltlandı. Gidiş geliş olarak yeniden düzenlenen yol, turizm sezonunda trafiği rahatlatmış oldu.

BO¦ŞAZ YOLU (9)

BO¦ŞAZ YOLU (4)

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜ, EVRENSEKİ ve ILICA

Emek Mahallesi’ndeki yeni binasına taşınan Emniyet Müdürlüğü’nün önündeki yola da Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından sıcak asfalt döküldü. 1 km’ye yakın yolda yapılan çalışmalar, vatandaşların sıkıntı çekmemesi için 1 günde tamamlandı. Belediye ekipleri, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen beldelerde de asfalt çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Son olarak Ilıca ve Evrenseki’deki mahalle aralarındaki yollar da asfaltlanarak ana arterlere bağlanıyor. Asfalt çalışmalarının yoğunluğu vatandaşları da memnun ediyor. Yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtulan belde halkı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Sözen, ihtiyaç dahilinde asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini söyledi.

EMN¦-YET M+£D+£RL+£¦Ş+£ +ûN+£ ASFALT (3)

EMN¦-YET M+£D+£RL+£¦Ş+£ +ûN+£ ASFALT (2)