MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİRİÇİ DOLMUŞLARINA DEZENFE

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİRİÇİ DOLMUŞLARINA DEZENFEKTE

Manavgat Belediyesi, Corona virüsü önlemleri kapsamında kent merkezi, kamusal alan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin rutin olarak sürdürdüğü çalışmalarda belediye ekipleri son olarak Manavgat halkının yoğun olarak kullandığı şehir içi halk otobüslerinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Doğu Garajı’nda yapılan dezenfekte çalışmalarında toplamda 90 minübüste ilaçlama yapılarak kullanıma hazır hale getirildi. Şoförler ve kent halkı Manavgat Belediyesi’nin corona virüs önlemleri kapsamında yürüttüğü çalışmaların kendi sağlıkları için oldukça önemli olduğunu belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

MNVG5812

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, “Manavgat Belediyesi olarak tedbirlerimizi en üst seviyede tutuyoruz. Halkımızın içi rahat olsun, biz onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Bütün vatandaşlarımıza hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz. Manavgat Belediye’miz kent halkının sağlığı için zaman mefhumu gözetmeden çalışmalarını gerçekleştirmeye devam edecektir” dedi.

MNVG5836

MNVG5830