MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSUNDAN NOSTALJİ KONSERİ

DSC_1001

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSUNDAN NOSTALJİ KONSERİ

Manavgat Belediyesi'nin destekleriyle oluşturulan çocuk korosu, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen nostalji konseriyle dinleyicileri büyüledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in destekleriyle 1.5 yıl önce oluşturulan ve dördüncü konserine çıkan Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu, dinleyicileri adeta büyüledi. “Aldırma Gönül”, “Anlamazdım”, “Denizle Mehtap” gibi 70'li yılların unutulmaz nostaljik şarkılarının seslendirildiği geceye, Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, koroda bulunan çocukların aileleri, vatandaşlar ve çok sayıda müziksever katıldı.

DSC_0994

50 kişiden oluşan çocuk korosu, Tayfun Yılmaz yönetiminde çıktıkları sahnede tüm hünerlerini sergiledi. On iki parçadan oluşan nostalji konseri İzmir Marşı ile son buldu. Çocukların coşkuyla söylediği şarkılar gecenin sonunda ayakta alkışlandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in yoğun programı nedeni ile katılamadığı gecede Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Oytun Eylem Doğmuş, Başkan Sözen adına Tayfun Yılmaz'a çiçek takdiminde bulunarak teşekkür etti. Koro eğitmeni Tayfun Yılmaz, Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu’nun konserlerinin artarak devam edeceğini belirterek desteklerinden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

DSC_1000

DSC_0993