MANAVGAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ SERG

DSC_0055

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ SERGİLİYOR

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında çocukların yaratıcılık gücünü ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla eğlence projesi düzenledi

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde özel bir şampuan firması çocuklarla birlikte eğlence projesi etkinliği düzenledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında Türkiye’nin 5 büyük ilini gezerek etkinlik düzenleyen Poce Çocuk Sanat Merkezi, Antalya’da Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne geldi. Düzenlenen etkinlikte, hayal dünyalarındaki oyuncakları yapan minik çocuklar, gönüllerince eğlendi.

DSC_0063

90 minik çocuğun katıldığı etkinlikte çocuklar oyun hamuruyla uzay gemisi, gezegen ve çeşitli arabalar üretti. Özel bir şampuan firmasının hediye ettiği şampuan şişelerine, oyun hamuruyla şekil veren minik çocuklara katılım sertifikası ve şampuan hediye edildi. Aileler ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederek çocuklarımızın emin ellerde eğitim görmesinden dolayı oldukça memnunuz dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocukların yeteneklerini ve hayal güçlerini kullanarak eğitim görmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Sözen “ Çocuklarımızın hem eğlenerek hemde hayal güçlerini kullanarak eğitim alması gerektiğine inanıyoruz. Çocuklarımıza bilinçli bir eğitim vermek için çalışmalarımız aynı doğrultuda devam edecektir” dedi.

DSC_0092

DSC_0104