Kordon Caddesi Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor

Manavgat Belediyesi, Irmak Kıyısı Kordon Caddesi´nde başlattığı Rekreasyon Alanı Uygulama Projesini, hiç ara vermeden sürdürüyor. Amfitiyatro inşası ve parke döşeme çalışmaları süren projenin, Temmuz ayı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Manavgat Belediyesi, Başkan Şükrü Sözen’in yarım bıraktığı işleri, tüm hızıyla tamamlayarak kentin eksiklerini gidermeye çalışıyor. Nisan ayında ihalesi yapılarak yapımına başlanan Irmak Kıyısı Kordon Caddesi Rekreasyon Alanı Projesi, Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu’nun talimatı ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin üstün çalışmalarıyla hızla sürdürülüyor. Tüm hızıyla devam eden Kordon Caddesi’ndeki çalışmaları Başkan Vekili İbrahim HAlimoğlu’nun yanı sıra, Belediyenin CHP’li meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek sık sık yerinde kontrol ediyor.

Kentin en işlek ve görsel güzelliğe sahip olan bölgelerinden birisi olan Kordon Caddesi´ndeki peyzaj çalışması 900 bin TL´ye mal olacak. Yaklaşık 3 bin 647 metrekarelik bir alanda uygulanacak projenin, bölgedeki aktiviteyi artırarak, turizm dinamiklerini canlandırması planlanıyor. Peyzaj çalışmasında okul gruplarının aktivitelerini yapabilecekleri bir amfitiyatro, bir kafeterya, içinde fitnes aletlerinin yer aldığı bir oyun parkı, el işi çalışmalarının yapılıp sergilenebileceği yarı kapalı nostaljik alanlar, görsel güzellik katarak oturanları rahatlatmaya yönelik olarak planlanan 2 adet su oyunu, nostaljik su değirmeni, yürüyüş yolları ve tuvaletler bulunacak.

Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, "Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’in olmadığı dönemde yarım kalan işleri tamamlamak için kolları sıvadık. Hiçbir işin yarıda bırakılmayacağı konusunda halkımıza söz veriyoruz. Manavgat halkımızın istekleri doğrultusunda istek, talep ve ihtiyaçları gidermek için de dikkatli çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kordon Caddemizdeki rekreasyon alanı sanat sokağı projesi de bu kapsamdadır. Çalışmalarımızın planlandığı sürede tamamlanacağından kimsenin şüphesi olmasın. Kordon Caddesi projesi tamamlandığında yıllardır süregelen görsel kirlilik ortadan kalkacak bölge cazibe merkezi haline gelecek" dedi.