İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ EĞİTİMDE HIZ KESMİYOR

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ EĞİTİMDE HIZ KESMİYOR

Manavgat Belediyesi'nin büyük yatırımları arasında yer alan ve açıldığı günden bu yana Manavgatlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören İbrahim Sözen Gençlik Merkezi sabah 08. 00 ile aksam 21.00'a kadar 16 farklı branşta eğitim veriyor.

BÜYÜK İLGİ DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi'nin büyük yatırımları arasında yer alan ve açıldığı günden bu yana Manavgatlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören İbrahim Sözen Gençlik Merkezi sabah 08.00 ile aksam 21.00'a kadar 16 farklı branşta eğitim veriyor. Çocuk korosundan resim kurslarına, tenisten yüzmeye, takı tasarımından yogaya, ahşap boyamadan yabancı dil eğitimlerine kadar bir çok kursu bünyesinde barındıran Gençlik Merkezi sürekli olarak kendini yeniliyor. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilginin iyice arttığı gençlik merkezi 15 daldaki kurs eğitmeni ve onlarca çalışanı ile tüm genç, yaşlı, çocuk, kadın her kesime hizmet veriyor.

SERGİ 6 MAYISTA AKM’DE

700 Kişilik konferans salonu, 650 kişilik amfi tiyatrosu, tenis kortu, pilates salonu, kapalı yüzme havuzu ve 7 adet dersliği bulunan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde konferanslar, seminerler ve çocuk oyunları da hız kesmeden devam ediyor. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi İzmir Derin Tiyatrosu Çocuk Oyunu, Köstebekgiller Çocuk Oyunu, Milli Eğitimin düzenlediği Üniversiteler Tanıtım semineri gibi bir çok aktiviteye de ev sahipliği yapıyor. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Side Gençlik Merkezi kursiyerlerinin ortaklaşa hazırlayacağı yılsonu sergisi ise 6 Mayıs'ta Atatürk Kültür Merkezi’nde Manavgatlı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.