MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA COŞKULU 23 NİSAN ŞENL

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA COŞKULU 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Manavgatlı çocuklar için her türlü etkinlik ve eğlencenin yer aldığı Çocuk Şenliği düzenledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocukların unutamayacakları bir 23 Nisan geçirebilmeleri için her türlü aktivitenin yer aldığı bir şenlik düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi’nde Saat: 11.00’den itibaren başlayan şenliğe Manavgatlı çocuklar ve aileleri adeta akın etti. Etkinlikler kapsamında çocuklar, şişme oyun parkları, animasyonlar ve yarışmalarla eğlendi. Yemekten, yüz boyamaya, oyun treninden çeşitli hediyelere kadar her şey düşünülen şenliğe katılan çocuklar unutamayacakları bir bayram geçirdi.

BAŞKAN SÖZEN’DE ŞENLİĞE KATILDI

23 Nisan Çocuk Şenliği`ne Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de tüm gün boyunca şenliğe katılarak çocuklarla birlikte zaman geçirdi, kimi zaman onlarla oynadı, kimi zaman hatıra fotoğrafı çektirdi. Atatürk Kültür Merkezi Meydanında oradan oraya rengarenk giysileriyle dans ederek koşuşturan, çocukların sevinci renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Sözen, “Manavgat Belediyemizin yaptığı tüm hizmetler geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız içindir. Manavgat’ta yaşayan tüm çocuklarımız bizim evlatlarımız, ailemizin birer ferdidir. Onların çocukluklarını en güzel şekliyle geçirebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu gün onların günü. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz” dedi.