MİNİKLER 23 NİSAN ETKİNLİĞİNİ COŞKUYLA KUTLANDI

MİNİKLER 23 NİSAN ETKİNLİĞİNİ COŞKUYLA KUTLANDI

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında hazırladığı ekinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Manavgat Belediyesi'nin büyük sosyal yatırımlarından birisi olan Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde öğrenimlerini sürdüren miniklerin hazırladığı 23 Nisan etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ndeki 90 minik ve aileleri katılırken, Manavgat Belediyesi Huzur Evi’nin büyükleri ile Yumurcak Kreş, Harikalar Diyarı Kreş ve Bahçeşehir Koleji'nin ana sınıfı öğrencileri misafir olarak katıldı.

MİNİKLERİN YÜZÜNDEN GÜLÜCÜK EKSİK OLMADI

Kreş Yönetimi, miniklerin eğlenebilmeleri için her türlü ayrıntıyı düşünerek alana yüz boyama ve resim çizme gibi stantlar yerleştirirken, bayraklar, palyaçolar, balonlar ve hediye paketlerini de eksik etmedi. Minik öğrencilerin birbirinden güzel dansları, velilerden yoğun alkış aldı. Kreş Okul Aile Birliği üyeleri, veliler adına böyle bir sosyal yatırımı kente kazandırdığı için Başkan Sözen'e çiçek taktim etti. Fırsat buldukça miniklerle ve aileleriyle 23 nisan hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sözen daha sonra çizilen resimleri de yerinde inceledi. Başkan Şükrü Sözen ile birlikte kimi zaman resim yapan minikler, kimi zaman da balonlar ve palyaçolar eşliğinde dans etti. Sözen, miniklerin bu heyecanına ortak olurken kendisi de çocukluğunu hatırladı. Başkan amcaları ile gönüllerince eğlenen miniklerin yüzünden gülücükler eksik olmadı.

BAŞKAN SÖZEN’DEN ANLAMLI KONUŞMA

Velilere hitaben bir konuşma yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Türk halkına armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden nesilleri yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi. Başkan Sözen ''Manavgat Belediyesi olarak yaptığımız tüm hizmetler çocuklarımızın daha iyi bir gelecekte yaşayabilmelerini sağlamak. Onların her biri melek. Kentimizde gençliğimizin daha iyi yetişebileceği tesisler kurmaya gayret ediyoruz. Bu kreş de bunlardan bir tanesi. Sizlerin buraya verdiği önem bizleri de çok güçlü kılıyor ve çalışma yolumuzda bizlere çok büyük manevi destek oluyor. Onlara baktıkça heyecan duyuyoruz, hizmet vermeye çalıştığımız kenti ve ülkemizi bir kat daha çok seviyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, aydınlık mutlu yarınlar diliyorum” dedi.