MANAVGAT’TA MOTOSİKLET KORTEJLİ CUMHURİYET KUTLAMASI

MOTOSİKLET KORTEJİ (1)

MANAVGAT’TA MOTOSİKLET KORTEJLİ CUMHURİYET KUTLAMASI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıldönümünü vatandaşların coşkuyla kutlamaları amacıyla motosiklet ve araç korteji düzenleyecek.

Kortej geçişine Başkan Sözen de motosikletiyle katılacak. Manavgat Belediyesi, Manavgat halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı daha coşkulu ve milli duygular içerisinde geçirebilmeleri amacıyla motosiklet korteji organize etti. 29 Ekim Cumartesi günü Saat 17.00’de Atatürk Kültür Merkezi önünden hareket edecek olan motosiklet kortejine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de motosikletiyle katılacak.

MOTOSİKLET KORTEJİ (2)

Türk bayrakları ile hareket edecek olan motosiklet korteji AKM, Zübeyde Hanım, Sanayi Kavşağı, Barbaros, Remzi Güven, İbrahim Sözen, Antalya, Hastane, Demokrasi, Güllük ve Hisar Cadde’lerini geçerken halkı selamlayacak. Akşam Saat 20.00’de Manavgat Belediyesi merkezi sistem üzerinden 10. Yıl Marşı çalındıktan sonra Atatürk Kültür Merkezi üzerinden havai fişek gösterisi yapılacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, pandemi nedeniyle Cumhuriyet Bayramı’nı bu yıl sosyal mesafeyi korumak, kalabalıklara mahal vermemek amacıyla motosiklet kortejiyle kutlama kararı aldıklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Bu vesileyle Antalya ve Manavgat halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.