ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ HÜNERLERİNİ SERGİ

DSC_8087

ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi Yaz Okulu öğrencileri, yaz okulunda öğrendiklerini sergiledi. Birbirinden güzel gösteriler sunan öğrenciler, ailelerine keyifli dakikalar yaşattı.

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi Yaz Okulu öğrencileri, becerilerini Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte sergiledi. Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla 11 Temmuz'dan itibaren Çocuk Kültür Merkezi yaz okulu kurslarında eğitim gören çocuklar için hem gündüz hem gece çeşitli etkinlikler düzenlendi.

DSC_7973

Gündüz Atatürk Kültür Merkezi meydanında düzenlenen etkinliklere katılan çocuklar palyaço, yüz boyama, balondan şekil yapma ve şişme oyun alanlarından oluşan birçok aktivite ile okullar açılmadan önce keyifli zaman geçirme fırsatını buldu. Tüm gün boyunca süren etkinliklerde öğrenciler, resim ve satranç yarışmalarında birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Öğrencilerden dereceye girenlere kupa, madalya ve çeşitli hediyelerini Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcıları takdim etti. 85 öğrencinin katıldığı ''Çocukların Gözünden Manavgat'' temalı uygulamalı resim yarışmasında 1. Nehir Keleş, 2. Mahmut Merttorun, 3. Zeynep Şimşek olurken 32 öğrencinin katıldığı satranç turnuvasında ise 1. Ahmet Sefa Yapıcı, 2. Mert Kardaş, 3. Zeynep Şimşek oldu. Gün boyu süren etkinliklerin 4akşamında ise küçükler öğrendiklerini bir bir sahneledi.

DSC_7981

Yoğun ilginin olduğu geceye Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, miniklerin aileleri ve çok sayıda Manavgatlı katıldı. 240 öğrencinin hünerlerini sergilediği gecenin sonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı anmak amacı ile Türk Bayrakları açıldı.

Okulların açılmasından sonrada 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, İngilizce, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi derslerinde okul durumlarına göre belirlenecek program ile ders verilmeye devam edileceği belirtildi.

DSC_7993

DSC_8105-001