BAŞKAN SÖZEN’DEN BAŞKAN TÜREL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARET

BAŞKAN SÖZEN’DEN BAŞKAN TÜREL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni yapılan hizmet binasına taşınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret ederek “Hayırlı uğurlu olsun” dileklerinde bulundu.

Başkan Sözen’e ziyaretinde Manavgat ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Erşan Özden ve Ali Coşkun ile Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı olan Oytun Eylem Doğmuş eşlik etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Başkan Sözen ve heyetini makamında büyük bir nezaketle ağırladı. Başkan Sözen, yeni Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının Antalya için güzel ve verimli işler yapılmasına vesile olmasını dileyerek Menderes Türel’e çalışmalarında başarılar diledi.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ SÖZEN%27İN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL%27İ ZİYARETİ (3)

Başkan Şükrü Sözen, “Büyüyen Antalya’ya hizmet etmek için yaptırdığınız yeni hizmet binasının tüm kente hayırlı olmasını temenni ederek çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Manavgat, Antalya’nın önemli bir parçasıdır. Büyükşehir Belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp Antalya ve Manavgat’ımız için başarılı ve yeni çalışmalara imza atacağımıza inancımız sonsuzdur” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de nazik ziyaretleri için Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür ederek, “Yeni hizmet binamız Antalya’mıza inşallah hayırlı uğurlu gelir. İnce düşünceniz ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ SÖZEN%27İN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL%27İ ZİYARETİ (1)

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ SÖZEN%27İN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL%27İ ZİYARETİ (2)