BAŞKAN SÖZEN’DEN BASIN MENSUPLARINA 10 OCAK KUTLAMASI

BAŞKAN SÖZEN’DEN BASIN MENSUPLARINA 10 OCAK KUTLAMASI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta hizmet veren yerel basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir gün önceden organize edilen kahvaltılı toplantı ile kutladı.

Shift Gastro Pub Restoran’da düzenlenen toplantıda basın mensuplarını ağırlarken Başkan Şükrü Sözen’e belediye başkan yardımcıları Hasan Şimşek, Sebahat Çevik, Semra Öztürk ve Aydın Öz de ağırladı. Başkan Sözen, yerel basın mensuplarını büyük bir nezaketle ağırlayarak kahvaltı öncesinde herkesle tek tek 10 Ocak hatıra fotoğrafı çektirdi. Çekimler sonrasında hep birlikte yapılan kahvaltı sonrasında Başkan Şükrü Sözen, basın mensuplarına hitaben bir konuşma yaptı. Manavgat’ta kamuoyunu bilgilendirme görevini en zor şartlar altında dahi, yılmadan yerine getiren basın mensuplarına emekleri için teşekkür eden Başkan Sözen, Türkiye’nin içinde bulunduğu kritik süreçte her zamankinden daha çok birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız olduğu gerçeğine vurgu yaptı. Güçlü bir Manavgat’ı oluşturmanın yolunun güçlü basından geçtiğini dile getiren Başkan Şükrü Sözen, basın mensuplarının da içinde birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi.DSC_9994

Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat’ımızdaki tüm basın mensuplarıyla aynı süreci yaşıyoruz. Her biriniz kutsal bir görevi icra ediyorsunuz. Bu kutsal vazifeyi üstlenen basın emekçilerimizin bu özel gününü tüm içtenliğimle kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum. Türkiye’de zor şartlarda haber peşinde koşturan, bu uğurda bazen özgürlükleri kısıtlanan emekçilerimizin daha iyi şartlarda özgürce vazifelerini icra etmelerini temenni ediyorum. Türkiye’miz çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçmekte. Her gün şehit haberlerinin geldiği, üzüntüyle geçirdiğimiz günler. Bu zor günleri millet olarak topyekün birlik ve beraberlikle atlatabiliriz. Bu günlerde özellikle basınımıza büyük görev düşüyor. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe önem vermeleri ve toplumsal konularda ortak paydalarda buluşmaları gerekiyor. Bunu bir büyüğünüz olarak istiyorum. Kırgınlıklar, küslükler ortadan kalkmalı. Hep birlikte elele hareket etmeliyiz. Buna Manavgatımızın da çok ihtiyacı vardır. Güçlü bir Manavgat lobisi oluşturmak bizim görevimiz. Bunu da beraber çalışarak yapabiliriz” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, daha sonra 2016 döneminde kentte yapılan ve tamamlanan hizmetlerini kısaca anlattıktan sonra yeni dönemde yapacağı projelerinden de bahsetti. Sözen, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı. Ardından odun sobası önünde içilen kahveler sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.