BAŞKAN AMCAYLA 23 NİSAN KUTLAMASI

BAŞKAN AMCAYLA 23 NİSAN KUTLAMASI

Manavgat Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenledi.

Manavgat Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi’nde öğrenimlerini sürdüren miniklerin hazırlayıp sunduğu etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi’nden 315 öğrenci,öğretmenler, aileler ve vatandaşlar katıldı.

7K4A2319

MİNİKLER GÖSTERİ SUNDU

Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi yönetimi, etkinliğin düzenlendiği alanı miniklerin en güzel şekilde eğlenebileceği hale getirdi. Çocukların güzel bir gün geçirmesi için pamuk şeker, elma şekeri, yüz boyama etkinlikleri, palyaçolar, balonlar ve bayraklar hazırlandı. Etkinlikte minikler birbirinden güzel gösteriler sunarak, izleyenlerden büyük alkış aldı.

7K4A2224

ÇOCUKLARINIZ BİZE EMANET

Miniklerle yakından ilgilenen Başkan Sözen konuşmasında; “ Bugün çok güzel bir gün. Bugün bize bu ülkeyi emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün bu ülkenin geleceği olarak gördüğü çocuklarımıza, gençlerimize verdiği önemi gösteren bir gün. Bu çocuklara can verdikleri için, bu çocukları bu noktalara getirdikleri için velilerimize minnetlerimi ifade ediyorum. Bu çocuklar iyi yetiştiği, sahiplenme duygusuyla ve sevgiyle yetiştiği takdirde, bu ülkenin gerçekten geleceği olacaktır, onlar bu ülkenin yarınlarını temsil edeceklerdir. Bizler de Manavgat Belediyesi olarak, geleceğimiz olan, yarınlarımız olan güzel çocuklarımız için eğitim merkezlerimizi, kreşlerimizi arttırarak devam ettirmeye çalışıyoruz. Ne güzel ki, sizler de bu pırıl pırıl çocuklarımızı, bize güvenerek teslim ettiniz, bu da bizim için bir gurur kaynağı. Ben çocuklarımıza destek veren öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Etkinlik, miniklerin İzmir Marşı eşliğinde hazırladıkları gösteriyi sunmaları ile sona erdi. Çocuklar Başkan amcaları ile güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

7K4A2309