BAŞKAN SÖZEN’DEN ÇOCUKLARA HAYVANAT BAHÇELİ PARK

23 nisan 1

BAŞKAN SÖZEN’DEN ÇOCUKLARA HAYVANAT BAHÇELİ PARK

Manavgat Belediyesi, ‘Her Mahalleye Bir Park’ projesi kapsamında Sarılar Mahallesi’nde çocukların keyifle zaman geçireceği, içerisinde piknik alanlarından hayvanat bahçesine kadar herşeyin bulunduğu temalı bir parkın yapımını tamamladı.

DOĞA TEMALI PARK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu 23 Nisan’da çocuklara keyifle zaman geçirecekleri temalı bir park hediye edecek. Başkan Sözen’in 23 Nisan öncesinde verdiği talimatla, süratle çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, doğa bilincini aşılayan kültürel ve sosyal alan temalı bir park oluşturdu. Çocuk nüfusunun yoğun olduğu Sarılar Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan park alanı, çocukların aileleriyle gelerek, eğlenceli zaman geçirmeleri vakit geçirmeleri için planlandı.

DOĞA ve HAYVAN SEVGİSİ

6 bin 450 metrekarelik park alanında 1 adet basketbol sahası, 2 adet çocuk oyun alanı, 1 adet büfe, 1 adet mini hayvanat bahçesi, 1 adet bitki labirenti ve piknik alanı tasarlandı. Bitki labirenti ve mini hayvanat bahçesi, çocukların hayvanlar ve bitkiler hakkında genel bilgilere sahip olmaları ve doğa bilincini aşılamak amacıyla çeşitli bitkilerden ve kaz, tavşan, ördek, keçi gibi hayvanlardan oluşturuldu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son çalışmaları devam eden parkı, yerinde inceleyerek, parkın eksiksiz bir şekilde hizmete açılabilmesi için talimatlar verdi.

TEMALI PARK BEĞENİLECEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen bu 23 Nisan’da çocukları temalı parkla sevindirmek için süratle çalıştıklarını söyledi. Başkan Sözen, “Sarılar Mahallemizde özellikle çocuklarımızdan ve ailelerinden gelen istek üzerine bir park yapmak istedik. Bu parkımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde tamamlamaya gayret ediyoruz. İçinde hayvanların bulunduğu, çocuklarımızın doğayı daha yakından tanımalarına imkan sağlayacak temalı parkımızı tamamlamak üzereyiz. Parkımızın sadece çocuklarımız değil, küçük büyük herkesin ilgisini çekeceğine inanıyoruz” dedi.

7K4A1188

7K4A1192