KÜÇÜK HATİCE İLAYDA OKÇU MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI OLDU

KÜÇÜK HATİCE İLAYDA OKÇU MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makamını çocuklara bıraktı. Manavgat Belediye Başkanlığı makamına Milli Egemenlik Ortaokulu 7-B sınıfından Hatice İlayda Okçu oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Milli Egemenlik Ortaokulunun 7. sınıf öğrencilerinden Hatice ilayda Okçu, İlsu Yade Kılıç, Alihan Temirtaş, Okul müdürleri Raci Daştan ve öğretmenleri Hüseyin Yanar ile birlikte Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Öğrencileri kapıda eşi Hatice Sözen ile birlikte karşılayan Başkan Sözen, önce onlara ikramlarda bulunup uzun uzun sohbet etti. Başkan Sözen öğrencilere, Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine sahip çıkmak için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini ifade etti.

7K4A2625

SOHBET ETTİLER

Sohbet sonrasında Belediye Başkanlığı makam koltuğuna Hatice İlayda Okçu oturdu. Başkan Şükrü Sözen ise Belediye Başkan Yardımcısı görevini üstlendi. Sözen, küçük belediye başkanının vereceği her türlü talimatın anında yerine getirileceğini belirterek, talimatları vermesini istedi. Küçük Belediye Başkanı Hatice İlayda Okçu, son derece bilinçli konuşmaları ve yönlendirmeleriyle geleceğin belediye başkanı olabileceğini kanıtladı. Küçük başkan, Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e sorduğu sorularla onu terletti. Hatice İlayda Okçu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e göreve ilk oturduğu anda yaşadığı duyguları, belediye başkanlığı görevinin zorluklarının neler olduğu konularında sorular sordu.

7K4A2627

ARKADAŞLARINA ÖNERİLERDE BULUNDU

Hatice İlayda Okçu, yaşıtı olan arkadaşlarına önerilerde de bulundu.

Okçu, “Atatürk’ün bize bıraktığı bu ülkenin ve Cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşayabilmesi için biz çocukların çok çalışması gerekiyor. Hatta bazen yılsak, yorulsak, derslerden sıkıldığımız zamanlar olsa bile dayanmalıyız, direnmeliyiz. Ülkemizi ancak bu şekilde daha üst düzeylere çıkarabiliriz” dedi. İlayda Okçu, okullarının boyanmasını ve daha teknolojik bir eğitim için projeksiyon cihazı yerleştirilmesini istedi. Başkan Şükrü Sözen, “Bu gün yaptığımız işlerin tamamı, öncelikle çocuklarımızın refahı ve mutluluğu içindir. Büyüyen Manavgat’ımızda tüm mahallelerimizde çocuklarımızın sosyal ve fiziksel ihtiyaçlarının karşılanması için imkanlarımızı seferber etmeye gayret ve önem veriyoruz. Çocuklarımızın bugünkü ziyareti bizleri çok memnun etti. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Türk ulusunun ve Manavgat halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümünü kutlar, sevgi ve barışın çocuklarımızın mutlu gelecekleri için her zaman tüm dünyada ve Türkiye’mizde daim olmasını temenni ederim” dedi.

7K4A2644

7K4A2675