BAŞKAN AMCASINDAN MEKTUPLA KEDİ EVİ İSTEDİ

BAŞKAN AMCASINDAN MEKTUPLA KEDİ EVİ İSTEDİ

Çocuklardan gelen istek ve şikayetleri her zaman dikkate alan, onların hayallerini gerçekleştirmek için çaba sarf eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, küçük bir çocuğun kedi evi isteğini de yanıtsız bırakmadı. Küçük Duru’nun gönderdiği resimli mektubu okuyan Başkan Şükrü Sözen, hemen kedi evini yaptırarak okula kendi elleriyle teslim etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocukların hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Öger İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Duru Yanar’ın, okul bahçesinde yaşayan küçük şirin kedilerin kışın yağmurda ıslanarak korumasız kaldıklarını yazdığı mektupla dile getirmesi Başkan Sözen’i oldukça etkiledi. Sözen, kendisine gönderilen mektup üzerine acil olarak kedi evi yapılması talimatını ilgili birimlerine verdi.

Sözen, Manavgat Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dudu Gençol ve Manavgat Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Barındırma Merkezi yetkilileriyle birlikte Öger İlköğretim Okulu’na kedi evini teslim etmek için ziyaret gerçekleştirdi. Karşılarında Başkan amcalarını gören Duru Yanar ve diğer okul öğrencileri oldukça sevindi. Başkan Sözen’in ziyaretinde Öger İlköğretim Müdürü Saim Yiğen ve okul aile birliği üyeleri de bulundu. Duru Yanar’ın mektubunu okuyan Başkan Şükrü Sözen, sokak hayvanlarına olan duyarlılığından dolayı küçük Duru’ya teşekkür etti. Duru’dan gelen mektuplu talebi büyük bir heyecan ve mutlulukla yerine getirdiklerini belirten Başkan Şükrü Sözen, doğa ve hayvan sevgisinin küçük yaşta çocuklara aşılanmasının önemli olduğunu vurguladı. Başkan Sözen, “ Çocuklarımızın yaşadığımız dünyanın sadece biz insanlara ait olmadığını öğreten bu duyarlı davranışı ve isteği, bizi hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Bende Duru kızımızın bu isteğini yerine getirirken çocuklarımızın sevincine ortak olabilmek adına okulumuzda bulunmak istedim. Çocuklarımızı duyarlı bir şekilde yetiştiren ailelerimize ve eğitmen kadromuza yürekten teşekkür ederken, aydınlık geleceğimiz olan yavrularımıza mutlu ve güzel yarınlar diliyorum. Manavgat Belediyesi, çocukların yüzündeki tebessümü arttırmaya devam edecektir” dedi. Kedi evinin okulun giriş kısmına yerleştirilmesi bahçedeki kedileri mutlu ederken, öğrenciler de büyük mutluluk yaşadı.

MNVG3182

MNVG3199