Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen`in Sergisi Açıldı

17. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ile 3 Manavgat Motosiklet Festivali kapsamında, fotoğraf sanatçısı Tevfik Köymen`in, 66 adet fotoğrafından oluşan "Manavgat Doğa Fotoğrafları" konulu kişisel sergisinin açılışı yapıldı. Belediye Kültür Evi?ndeki serginin açılış kurdelesini ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eski Bakanlardan Kürşat Tüzmen ve fotoğraf sanatçısı Tevfik Köymen birlikte yaptı. Manavgat ve çevresinde doğada bulunan 66 adet kelebeği fotoğraflayan Tevfik Köymen, çevreye daha duyarlı olunması gerektiğini belirtti.

Kurdele kesimi ardından, Köymen, sergideki fotoğraflar hakkında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve eski Bakanlardan Kürşat Tüzmen`e bilgiler verdi. Başkan Sözen ise fotoğrafları çok başarılı bulduğunu belirtti. Sergi çıkışında anı defterini imzalayan Tüzmen ise festivalde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergi sonrasında Başkan Sözen ve Tüzmen, kendi sürdükleri motosikletlerine binerek alandan ayrıldı. Sergi,festival boyunca Belediye Kültür Evi`nde sanatseverlere açık olacak.