TOROS KADINLARI EMEK PAZARI’NA TURİST İLGİSİ

TOROS KADINLARI EMEK PAZARI’NA TURİST İLGİSİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, kadınların kent ve aile ekonomisine katkıda bulunmaları amacıyla oluşturduğu Toros Kadınları Emek Pazarı Projesi, ikinci haftasında uluslararası açılımını yaptı.

Başkan Şükrü Sözen, Toros Kadınları Emek Pazarı’nın turizme de açılması amacıyla TURSAB yönetim kurulunu makamında ağırlayarak pazar hakkında brifing verdi. Başkan Sözen’e anlatımlarıyla Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Çevik destek verdi. Başkan Sözen, kadınların oluşturduğu Emek Pazarı’nın turizme de hitap ettiğini belirterek, turistlerin Pazartesi Pazarı içerisindeki Toros Kadınları Emek Pazarı’nı ziyaret etmeleri gerektiğini vurguladı.

DNZ_5806

Emek Pazarı projesini son derece beğendiklerini dile getiren TURSAB Yönetimi, ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek projeyi hazırlayan Manavgat Belediyesi’ne teşekkür etti. TURSAB ile yapılan görüşmeler sonrasında Cumartesi günü kurulan Toros Kadınları Emek Pazarı’na yerli halkın yanında turistler de yoğun ilgi gösterdi. Kadınların yaptığı el emeği göz nuru ürünleri inceleyen turistler, beğendikleri ürünleri alarak pazarı hareketlendirdi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, pazarı ziyaret ederek, Toros Kadınları’nı ikinci hafta da yalnız bırakmadı. Başkan Şükrü Sözen, “Pazarın kent turizmine ve ekonomiye büyük katkı sağlayacağı, turistlerin pazara olan ilgisiyle kendini gösterdi. Her hafta yerli ve yabancı ziyaretçi sayısının artacağını düşünüyoruz. Projemize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Tüm Manavgat halkımızı her hafta Cumartesi günü kurulacak olan pazarımıza bekliyoruz” dedi. Pazarın ikinci haftasında da eğlenceli etkinliklerle alışveriş canlılığı artırıldı.

DNZ_5863

DNZ_5874