SÖZEN’DEN GAZETECİLERE 10 OCAK’TA 10. YIL PLAKETİ

SÖZEN’DEN GAZETECİLERE 10 OCAK’TA 10. YIL PLAKETİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kentte görev yapan basın mensuplarına “10. yıl anı plaketi” hediye etti.

Başkan Sözen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırladı. Basın mensupları için düzenlenen geceye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen başta olmak üzere, başkan yardımcıları, birim amirleri, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ve ilçe seçim komitesi katıldı. Düzenlenen programda ayrıca Sözen, basın mensuplarına 10. yıl plaketi takdim etti. Kentte görev yapan basın mensupları ise kendilerini bu anlamlı günde unutmayan Başkan Sözen’e teşekkürlerini iletti.

7K4A3919

BASIN MENSUPLARINA 10. YIL PLAKETİ

Basın mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Sözen; “ Sizlerle bu güzel ortamda bir arada olmaktan, bu özel gününüzde sizlerle sohbet etme fırsatı bulmaktan son derece mutluyum. Sizlerle 10 yıldır bir aradayız. Manavgat’ın, çocuklarımızın geleceği adına, yarınlarımız adına 10 yıldır beraberce mücadele ediyoruz. Bu süre zarfında iyi günlerimiz oldu, kötü günlerimiz oldu, kentin sıkıntıları oldu. Her aşamada beraberdik, omuz omuzaydık, yan yanaydık. Her atmosferde bunları dile getirmeye çalışıyorum, yaptığınız mesleğe, sizlere duyduğum saygı itibariyle son derece önemli bir görevi yerine getirdiğinizi ifade etmek istiyorum. Manavgat’a en az bizler kadar katkı koyuyorsunuz, bunun hep bilincinde olmaya çalıştım.

7K4A4173

Mesleğinin farkında olan, mesleğini önemseyen, mesleğini gerçekten bir hizmet aracı olarak gören, bu kadar seçkin insanın bir arada olması Manavgat için bir şanstır. 10 yıldır sizlerle beraber yürümemiz, değişmeyen yüzlerle bir arada olmamız, bunun en büyük göstergesi. Bir kenti taşımak hiçbir kurumun, hiçbir yapının tek başına yapabileceği bir sorumluluk değildir. Bizler müşterek hareket edebilirsek, duygularımızı bir tarafa bırakıp kentin geleceğini, yarınlarımızı, ülkenin geleceğini beraberce düşünebilirsek, birbirimizi kabullenebilmeyi, birbirimizi hazmetmeyi, bir arada durmayı başarabilirsek bu kent çok daha iyi noktalara gelecektir. Sizler olmasanız bu kentin gerçek anlamda bilgi sahibi olabilmesi mümkün değil. Önemli, kentin geleceğini ilgilendiren, yüzlerce olayı beraberce gündeme taşıdık.Bazen icraatlar nedeniyle sizlerle ters düştüğümüz zamanlar da oluyor. Çünkü herkesin her an aynı noktada düşünmesi mümkün değil. Her olayı, her atılan adımı aynı pencereden değerlendirmemiz mümkün değil. Biliyorsunuz ki yoğun bir seçim temposuna girdik, 2 buçuk ay gibi bir zamanımız var. Eğer önümüzdeki süreçte görev şansımız olursa yine keyifle, gururla, sizlerle çalışmanın hazzıyla bir dönem sonra Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamaktan mutluluk duyacağım. Sizlerle yol arkadaşı olmaktan her zaman gurur duydum, iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

7K4A4190

Başkan Sözen’in konuşmasının ardından ise 10 yıl anı plaketi törenine geçildi. Basın mensuplarına tek tek plaketlerini takdim eden Sözen, herkese başarılı çalışmalarının devamını diledi.

7K4A4182

7K4A4048