MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK VE SARILAR MAHALLESİ’NE K

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK VE SARILAR MAHALLESİ’NE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sarılar Mahallesi 3043 numaralı sokağın çevresi ile Örnek Mahallesi 1502 numaralı sokağın çevresinde kaldırım çalışması başlattı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştiren belediye ekipleri, düzenlemeyi kısa sürede hayata geçirerek bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermiş olacak. Vatandaşlar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kent halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek hizmetlerden ve yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

_NVG3164

Başkan Şükrü Sözen ise, her geçen gün büyüyen ve gelişen Manavgat’ın ihtiyaçlarına ve kent halkının taleplerine göre ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürdüklerini söyledi. Başkan Sözen, “ Manavgat Belediyemiz, halkımızdan gelen istek ve ihtiyaçları en hızlı şekilde değerlendirip 106 mahalle genelinde çözüm odaklı hizmet üretmeye hızlı şekilde devam ediyor. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Manavgat’ımızı güzelleştirmeye ve çözüm odaklı hizmetlerimizi halkımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

_NVG3172

_NVG3191