MİNİK KALPLERDEN SOSYAL MARKET’E YARDIM PROJESİ

MİNİK KALPLERDEN SOSYAL MARKET’E YARDIM PROJESİ

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, “Değerler Eğitimi” kapsamında Manavgat Belediyesi’ne bağlı Sosyal Market’i ziyaret ederek, topladıkları yardım malzemelerini bağışladı

Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Sosyal Market’e eşya ve kıyafet yardımında bulundu. “Değerler Eğitimi” kapsamında çocuklarda yardımlaşma duygularını geliştirmek amacıyla, kullanılabilir eşyalar hazırlandı.

7K4A6795

Çocuklar evlerinde aileleri ile birlikte hazırladıkları poşetleri Sosyal Market çalışanlarına teslim etti. Sosyal Market çalışanları, miniklere sistemin işleyişi hakkında bilgi de verdi. Ziyaret sonunda, öğrenciler ve öğretmenler projenin anısına fotoğraf çektirdi.

7K4A6805

7K4A6811