MİNİKLER CUMHURİYETİ BAŞKAN AMCAYLA KUTLADI

MİNİKLER CUMHURİYETİ BAŞKAN AMCAYLA KUTLADI

Manavgat Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Çocuk Kültür Merkezlerinin öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile birlikte yaptı.

Manavgat Belediyesi'nin büyük sosyal yatırımlarından olan Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Çocuk Kültür Merkezleri’nde öğrenimlerini sürdüren minikler ve çocukların hazırladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Side Gençlik Merkezi’nde Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 95. Yıl dönümü nedeniyle yapılan kutlamalara Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evleri ile Çocuk Kültür Merkezlerindeki toplam 500’e yakın öğrenci, eğitim kurumlarında görev yapan 35 öğretmen ve veliler katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamasına ellerinde bayrak ve üzerinde Atatürk resmi bulunan tişörtleri ile katılan miniklerin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Program öncesinde minikler ve öğrenciler, Başkan Şükrü Sözen ve öğretmenleri eşliğinde ellerinde bayraklarla yürüyüş yaptı. Ardından minikler bayraklarıyla Cumhuriyet Marşı eşliğinde dans etti. Minik öğrencilerin birbirinden güzel şiirleri okuması ve hazırladıkları programlar velilerden yoğun alkış aldı. Başkan Şükrü Sözen de çocukların bu heyecanına ortak oldu. Onlarla sohbet edip, şapka ve bayraklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Sözen daha sonra çocuklara hediye olarak bayrak ve sürpriz yumurta dağıttı. Başkan amcaları ile gönüllerince eğlenen miniklerin yüzünden gülücükler eksik olmadı. Başkan Şükrü Sözen, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız bizim için çok önemli.

7K4A3214

Bu yüzden böylesine önemli günlerde onlara Cumhuriyet, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Bayrak sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Bizler de etkinliklere katılarak onları sevindiriyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren başta Manavgat Belediyesi kreşleri ve çocuk kültür merkezleri çalışanı öğretmenlerimiz olmak üzere tüm velilerimize teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm Manavgat halkının Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi. Kutlamalar sonunda Başkan Şükrü Sözen, tüm öğrenciler ve öğretmenlerle, Cumhuriyet Bayramı hatıra fotoğrafı çektirdi.

7K4A3338

7K4A3327