MANAVGAT HALKI CUMHURİYETİ COŞKUYLA KUTLAYACAK

U-2

CUMHURİYET İÇİN PEDAL ÇEVİR ETKİNLİĞİ

Manavgat Belediyesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yılını, halkın daha coşkulu bir şekilde kutlayabilmeleri amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu kapsamda, Manavgat Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliği ile

27 Ekim 2018 Cumartesi günü, “Cumhuriyet için Pedal Çevir etkinliği düzenlenecek. Saat 14.00’de Atatürk Kültür Merkezi önünde başlayacak etkinliğe bisiklet tutkunları bayrakları ile birlikte katılarak pedal çevirecek.

FENER ALAYI SONRASINDA HAVAİ FİŞEK

Etkinlikler kapsamında 29 Ekim 2018 Pazartesi günü akşamı ise saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacak olan vatandaşlar, bayraklı meşaleli Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirecek. Fener alayı, belirlenen güzergah üzerinden Atatürk Kültür Merkezi’nde son bulacak. Manavgat Belediyesi burada toplanacak vatandaşlar için muhteşem bir havai fişek gösterisi düzenleyecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm vatandaşları 27 Ekim’de düzenlenecek “Cumhuriyet için Pedal Çevir” etkinliği ve Fener Alayı’na davet etti.

7K4A1855

SÖZEN; “CUMHURİYET RUHUNU YAŞATALIM”

Başkan Şükrü Sözen, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının güçlükleri bir bir aşarak yükselttiği bu değer, bugün milletimizin her bireyinin benimsediği ortak bir irade olmuştur. Bu gün ülkemizde özgür, bağımsız, hür bir şekilde yaşıyorsak, bu Cumhuriyetin sayesindedir. Cumhuriyet varoluş nedenimizdir ve vazgeçilmezimizdir. Bugün tek bir şeye ihtiyacımız vardır. O da Cumhuriyet Ruhuna sahip olmak, ona sımsıkı tutunmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizi bize emanet eden Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Antalya ve Manavgat halkımızın Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum. Gelin Manavgat olarak etkinliklere katılarak Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü coşkulu bir şekilde kutlayarak bu ruhu yaşatalım” dedi.

7K4A1919