MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SONBAHAR BAHÇESİ

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SONBAHAR BAHÇESİ

Manavgat Belediyesi, sonbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte, belediye bahçesindeki yaprakları süpürmeyerek vatandaşlar için doğal bir fotoğraf çekimi alanı oluşturdu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatı ile belediye bahçesinde bulunan ağaçlı yoldaki yapraklar süpürülmeyerek, vatandaşların fotoğraf çekmesi için alan haline getirildi. Sonbahar renklerini taşıyan yapraklar, anılarını ölümsüzleştirmek isteyenler için harika bir görüntü oluşturuyor.

BAŞKAN SÖZEN DAVET ETTİ

Manavgatlı vatandaşlar birbirinden güzel sonbahar temalı fotoğraflar çekmek için adeta belediye bahçesindeki alana akın etti. Vatandaşlar buradaki yaprakların özellikle süpürülmediği için Başkan Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise; “ Sonbahar güzel kentimize çok yakışıyor. Biz de vatandaşlarımızın sonbahar anılarını ölümsüzleştirmeleri için, Manavgat Belediyemizin bahçesindeki yaprakları süpürmeyerek, doğal bir fotoğraf çekim alanı oluşturduk. Tüm vatandaşlarımızı sonbahar fotoğrafları çekmeye davet ediyorum” dedi.

7K4A6832

7K4A6890