MANAVGAT’A YILDIZ YAĞACAK

MANAVGAT’A YILDIZ YAĞACAK

23.Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali, 22 Temmuz’da başlıyor. Festival bu yıl Aleyna Tilki, Edis, Ebru Gündeş, Zakkum, Cem Belevi ve Gökçe gibi ünlü sanatçıları ağırlarken, festival köyü açılışında ise dostluk, kardeşlik, sevgi ve barış adına 5 bin adet renkli balon gökyüzüne bırakılacak

SEVGİ, DOSTLUK, BARIŞ ADINA 5 BİN BALON UÇURULACAK

Manavgat Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı. 23.ncü Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali 22-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festival Cumhuriyet Meydanı'na kurulacak Festival Köyü ile başlayacak. Festival köyünün açılışında dostluk, sevgi barış adına 5 bin balon uçurulacak. 22-25 Temmuz tarihleri arasında saat 16.00'dan 21.00'e kadar Cumhuriyet Meydanı'nda açık kalacak Barış Suyu Festival Köyü'nde, atölye etkinlikleri, sanat stantları, workshoplar, oyun alanı, dans gösterileri, turnuvalar, yarışmalar, karaoke, konserler gibi birçok etkinlik yer alacak. Turnuvalara katılmak isteyenler Festival Köyü'ndeki Manavgat Belediyesi standına başvuru yapabilecek.

bar¦-s¦ğsuyu festival ko¦êyu¦ê 1.gu¦ên-01

YILDIZLAR GEÇİDİ

Festivalde sanatçıların yer alacağı ana sahne konserleri ise Atatürk Kültür Merkezi Meydanı'nda yapılacak. Her akşam 30 bini aşkın kişinin izlemeye geleceği tahmin edilen festival akşamlarında, 26 Temmuz Cuma günü Cem Belevi ve Aleyna Tilki, 27 Temmuz Cumartesi günü Gökçe ve Edis, 28 Temmuz Pazar günü ise Zakkum ve Ebru Gündeş hayranlarıyla buluşacak.

bar¦-s¦ğsuyu festival ko¦êyu¦ê 2.gu¦ên-02

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu, Manavgat'ta düzenlenecek Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nin barış, dostluk, sevgi ve kardeşliği pekiştireceğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Tüm vatandaşlarımızı düzenleyeceğimiz festivalimize davet ediyorum" dedi.

bar¦-s¦ğsuyu festival ko¦êyu¦ê. 3.gu¦ênjpg-03

bar¦-s¦ğsuyu festival ko¦êyu¦ê. 4.gu¦ênjpg-04