BAŞKAN SÖZEN CUMHURİYET TIR’INI GEZDİ

BAŞKAN SÖZEN CUMHURİYET TIR’INI GEZDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Aliye Coşar ve yönetimi ile birlikte Manavgat Atatürkçü Düşünce Derneğinin kente getirdiği “Cumhuriyet Tırı”na ziyaret gerçekleştirdi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Aliye Coşar ve yönetimi ile birlikte Manavgat Atatürkçü Düşünce Derneğinin kente getirdiği “Cumhuriyet Tıı”ına ziyaret gerçekleştirdi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’ncü yılı olması ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kuruluşunun 30’ncu yılının olması nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi’nin milli mücadeleyi anlatan Cumhuriyet Tırı, ülke genelinde ki gezi kapsamında Manavgat’a geldi.

MNVG0235

Başkan Şükrü Sözen’in ziyaretine, Manavgat Atatürkçü Düşünce Derneği Yaşar Bulut ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Şükrü Sözen, Eski Hisar Mahallesi’ndeki Tarık Akan Parkı’na konuşlanan Cumhuriyet Tırındaki mini sergiyi gezerek özel deftere duygularını yazdı. Oldukça duygulu geçen ziyarette Başkan Sözen, gözyaşlarına hakim olamadı. Sözen, bu ülkenin ferdi olmaktan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği ilke ve devrimlerin kendilerine her zaman yol göstericisi olduğunu ifade ederek Manavgat halkını, Cumhuriyet Tırı’nı ziyaret etmeye davet etti. Başkan Şükrü Sözen duygu yüklü satırlara düşüncelerini de belirterek “Atam; ben çok şanslı bir insanım. Bu ülkede doğdum bu güzel ülkenin bir ferdiyim. Bize bu şansı bahşeden sizsiniz. Engin bakışınız, dünyaya ders veren mücadele azminiz, bize bıraktığınız bu eşsiz şans mirastır. Bizi şanslı kıldığınız için size minnettarım. Ülkeye bakışımız, topluma bakışımız, sorumluluk anlayışımızla size layık olmaya çalışıyoruz. Sizi özlüyoruz. Günümüz koşullarında bu ülkenin tek çıkış yolunun sizin kazanımlarınız olduğunu anlatma gururunu yaşıyoruz. Bize kazanımlarınızdan dolayı sizleri minnet, hasret ve özlemle anıyorum” dedi.

MNVG0242

MNVG0278