MANAVGAT BELEDİYESPOR, ANTALYASPOR U19 TAKIMINI 2-0 YENDİ

MANAVGAT BELEDİYESPOR, ANTALYASPOR U19 TAKIMINI 2-0 YENDİ

Bölgesel Amatör Ligi’ne Şampiyonluk parolası ile çıkan Manavgat Belediyespor, ligin başlamasına sayılı günler kala Süperlig takımı Antalyaspor U19 takımı ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 yendi

Bölgesel Amatör Ligi’nin favori isimlerinden Manavgat Belediyespor, yeni sezon öncesinde hazırlık maçları ile kendini güçlendiriyor. Son olarak süper ligin güçlü isimlerinden Antalyaspor’un u19 takımı ile hazırlık maçı yapan Manavgat Belediyespor, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkıp 3. Ligin en büyük favorilerinden olan temsilcimiz Manavgat Atatürk Stadyumunda konuk ettiği Antalyaspor u19 takımını penaltılardan bulduğu iki golle yıkmayı başardı. Baştan sona üstün götürdüğü maçın gollerini 33. Dakikada Engin Ulutaş, 88. Dakikada Muhammet Akdeniz attı.

MNVG0084

BAŞKAN SÖZEN’DEN DAVET

Maçı izlemeye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve taraftarlar geldi. Baştan sona maçı izleyen ve oyundan memnun kaldığını belirten Başkan Sözen, “Takımımızla çıkacağımız yeni sezonda şampiyon olacağımıza inancımız tam. Bu yolda gereken tüm fedakarlığı göstereceğiz. Şampiyonluk mücadelemizin ilk maçında takımımıza destek için Manavgat Atatürk Stadyumu’nda olacağız. Bütün Manavgatlı hemşerilerimizi 22 Eylül Pazar günü yapılacak olan Kepez Belediyespor maçında takımımıza destek vermeye davet ediyorum” dedi.

MNVG0125

MNVG0138