MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HASAN ALİ YÜCEL CADDESİ’NE KAL

haber-1

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HASAN ALİ YÜCEL CADDESİ’NE KALDIRIM

Manavgat Belediyesi, Aydınevler Mahallesi’ne bağlı Hasan Ali Yücel Caddesi’ne, kaldırım çalışması başlattı

Manavgat Belediyesi, Aydınevler Mahallesi’ne bağlı Hasan Ali Yücel Caddesi’ne kaldırım çalışması başlattı. Manavgat Belediye Başkan Şükrü Sözen’in talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Manavgat’ın artan nüfusuyla beraber bölge esnafını ve vatandaşları mağdur etmemek adına Bahçelievler Mahallesi’nin sınırından başlayarak kaldırım çalışmalarına hız verdi.

MNVG0050

Belediye ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlar, güvenli ve kolay ulaşıma sahip olacak. Yapılan hizmetin mahalle halkına faydalı olacağını dile getiren vatandaşlar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve belediye ekiplerine teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise kentimizin artan nüfusu ile tüm bölgelerde çözüm odaklı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi ekiplerimizin Hasan Ali Yücel Caddesi’nde ki kaldırım çalışmasının tamamlamasıyla birlikte bölge esnafımız ve mahalle sakinlerimiz kolay ve güvenli ulaşıma kavuşmuş olacak. Belediyemizin hizmetleri, büyüyen kentimizin ihtiyaçları doğrultusunda çözüm odaklı olarak devam edecektir” dedi.

MNVG0051

MNVG0070