MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN SOKAKLARDA ÇAMUR TEMİZLİĞİ

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN SOKAKLARDA ÇAMUR TEMİZLİĞİ

Manavgat Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ASAT'ın alt yapı çalışmaları sonrasında temizlemediği bölgelerde yol ve kaldırım temizliğini sürdürüyor.

Manavgat Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ASAT'ın çalışma yaptıktan sonra temizlemediği sokaklarda temizlik çalışması başlattı. 2 yol süpürme makinesi, 2 yol yıkama makinesi, 2 hamarat, 2 kepçe ve çok sayıda personelle 5001 sokak ve civarında bulunan birçok sokakta temizlik işlemleri yoğun şekilde sürdürüldü. Bölgedeki çalışmalar ASAT'ın sorumluluğunda olmasına rağmen temizleme işlemlerini yapmadığı bölgede yaşayan vatandaşlar uzun bir süredir mağdur olmuştu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SÖZEN'E TEŞEKKÜR

Vatandaşın mağduriyetini ortadan kaldırmak için harekete geçen Manavgat Belediyesi temizlik ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor. Sokakların temizlendiğini gören vatandaşlar, '' Bizleri mağdur etmemek adına Manavgat Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden aralıksız temizlik yapıyor. Alt yapı çalışmaları sonrasında çamurdan ve kötü yollardan evlerimize giremiyorduk. Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür ediyoruz” dedi.