MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ’NDEN ÜCRETSİZ

MANAVGAT BELEDİYESİ ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ’NDEN ÜCRETSİZ YAZ KURSLARI

7-14 yaşları arasındaki çocukların yaz aylarında kültür ve sanat aktiviteleriyle buluşturulması amacıyla Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi’nde 8 branşta ücretsiz kurslar açılacak

HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEKLER

Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi, çocukları yaz aylarında kültür ve sanat aktiviteleriyle buluşturmayı hedefliyor. 11Temmuz ve 9 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan, tiyatro, gitar, modern dans, halk oyunları, bağlama, drama, satranç ve resim kursları sayesinde çocuklar bu yaz hem öğrenecek hem de eğlenecek. Manavgat Belediyesi'nin büyük önem verdiği Çocuk Kültür Merkezi uzun süren çalışmaları sonunda 7 ve 14 yaş gurubuna faaliyet gösterecek yaz kurslarını ücretsiz olarak çocukların hizmetine açacak.

BRO+Ş+£+£R 2 1BRO+Ş+£+£R 2 2

DÜZENLEMELER YAPILARAK DAVAMLILIK SAĞLANACAK

Manavgat Belediyesi Çocuk ve Kültür Merkezi’nin yaz kurslarına ön kayıtlar, 16 Mayıs - 17 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 20 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise kesin kayıtlar yapılacak. Manavgat Belediyesi'nin sunduğu imkanlarla yaz okulunu faaliyete geçirdiklerini belirten Çocuk Kültür Merkezi yöneticisi Emine Çataltaş, yaz okulunun 500 öğrenciye aynı anda eğitim verebileceğini söyledi. Eylül ayında okulların açılması ile kursların saatlerinde de tekrar düzenlemeler yapılarak öğrencilerin kurslara devamlılığı sağlanmak isteniyor. Yazın bitimi ile ilkokul 2,3 ve 4 sınıfların derslerine yardımcı olmak amacı ile etüt programları yapılırken 5, 6, 7 ve 8 sınıflar için de TEOG sınavlarına hazırlık kurları yine ücretsiz olarak açılacak.