MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ILICA’YA KALDIRIM

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ILICA’YA KALDIRIM

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Ilıca Mahallesi’nde bulunan Gömeçli Mevkii’nde kaldırım çalışması başlattı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatları doğrultusunda çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Ekiplerinin, Gömeçli Mevkii’nde bulunan 218’nci ve 223’ncü sokakta sürdürdüğü kaldırım çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte mahalle halkı rahat bir nefes alacak. Bölge halkı taleplerine cevap veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

MNVG8629

Başkan Şükrü Sözen, “ Mahalle halkımızdan gelen istek ve talepleri en hızlı şekilde değerlendirip, halkımıza ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet sunma anlayışıyla görevimizi yapıyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak kaldırımlarımızı halkımızın kullanımına açacağız. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” dedi.

MNVG8631

MNVG8632