MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTE ŞENLİK

ANNELER G+£N+£ VE HIDIRELLEZ ETK¦-NL¦-K DUYURUSU

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTE ŞENLİK

Manavgat Belediyesi geleneksel olarak düzenlediği Hıdırellez şenliklerini bu yıl Anneler Günü ile birlikte aynı gün kutlayacak

ARAÇ KALDIRILACAK

Manavgat Belediyesi, 5 Mayıs Hıdırellez ve 8 Mayıs Anneler Günü’nün aynı hafta içinde olması nedeniyle Manavgat halkı için güzel ve eğlenceli etkinliklerin yer aldığı bir kutlama program organize etti. Manavgat Belediyesi’nin organizasyonu ile 8 Mayıs’ta Saat 11.00’den itibaren gün boyunca Boğaz Mevki Mesire Alanı’nda hem Anneler Günü kutlanırken hem de Hıdırellez Şenlikleri düzenlenecek. Hıdırellez Şenliği ve Anneler Günü etkinliklerine katılmak isteyenler için saat 10.30’dan itibaren Atatürk Kültür Merkezi önünden her saat başı otobüs kaldırılacak.

DEN_2769

EĞLENCELİ ETKİNLİKLER

Çeşitli animasyon gösterileri, yüz boyama etkinlikleri, sürpriz yarışmalar, uçurtma ve balon dağıtımı, şişme oyun gruplarının yer alacağı etkinliklerde vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunulacak. Etkinliklere katılacak olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in tüm annelere karanfil dağıtacak. Tüm Manavgat halkını şenliğe davet eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Anneler Günü ve Hıdırellez’in aynı döneme gelmesi nedeniyle ortak bir kutlama yapmak istedik. Eğlenceli etkinliklerimizle hem annelerimizin hem çocukların gönüllerini alacağız. Bütün vatandaşlarımızın Hıdırellez ve Anneler Günü etkinliklerine katılmalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

DEN_2487