MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞ VE ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ'NDEN G

MANAVGAT BELEDİYESİ KREŞ VE ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ'NDEN GÖZLEME ŞENLİĞİ

Manavgat Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi yetkilileri, 23 Nisan arifesinde çocukları mutlu etmek amacı ile Gözleme Şenliği organize etti

Manavgat Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi yetkilileri, 350 çocuğun katılımı ile Gözleme Şenliği organize etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de katıldığı gözleme şenliğinde çocuklar, hem gözleme yedi hem de eğlendi. Şenlik kapsamında miniklerin ve çocukların gelişimi için oluşturulan hobi bahçesi ve basketbol sahasının açılışı da yapıldı. Hobi bahçesinin bir kısmında velilerin getirdiği meyve ve sebze fidanları yetiştirilirken, diğer kısmında ise minik çocuklar için kumdan oyun alanı bulunuyor.

MİNİKLER BAŞKAN SÖZEN'İ SEVGİYE BOĞDU

Başkan Sözen'i karşısında gören çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Çocuklarla bolca vakit geçiren Başkan Sözen basketbol sahası ve hobi bahçesinin açılışının ardından çocuklarla basket atma yarışmasına katıldı. Alandan ayrılan Sözen'in etrafını çeviren çocuklar bir daha gelmesi için istekte bulundular. Kurum çalışanlarının ve velilerin birlikte açtığı gözlemeleri minik çocuklara kendi elleriyle yediren Başkan Sözen karşılaştığı ilgiden çok mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Sözen, " Fırsat buldukça geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ziyarete geliyorum. Karşılaştığım ilgi beni çok mutlu etti, en kısa sürede tekrar geleceğim '' dedi.