İSTANBUL CUP ÖNCESİ BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

İSTANBUL CUP ÖNCESİ BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Manavgat Belediyespor’un plaj futbol takımı, 7-8-9 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan İstanbul Cup turnuvası öncesinde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. 3 gün boyunca sürecek turnuva öncesinde 10 kişiden oluşan futbol takımı, turnuva öncesi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile plaj futbolu hakkında sohbet etti.

MNVG7353

Gürcistan, Romanya ve Yunanistan şampiyonlarıyla karşılaşacak olan Manavgat Belediyespor’un futbolcuları, İstanbul yolculuğu öncesinde Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’i ziyaret etmeden yola çıkmak istemedik dedi. Uzun süren sohbetin ardından futbolcularla tek tek ilgilenen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise takımın başarılı bir şekilde Manavgat’a döneceğine inandığını dile getirdi. Başkan Sözen, “ Manavgat Belediyespor’umuzun İstanbul Cup turnuvası öncesi yaptığı ziyaretten son derece mutluluk duydum. İnanıyorum ki takımımız şampiyonların da içinde yer aldığı turnuvayı başarıyla tamamlayarak Manavgat’ımıza dönecektir. Takımımıza ve diğer sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

MNVG7361

MNVG7363