EVDE BAKIM HİZMETLERİ HASSAS TEDBİRLERLE DEVAM EDİYOR

EVDE BAKIM HİZMETLERİ HASSAS TEDBİRLERLE DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik olarak başlattığı Evde Bakım Hizmetleri’ni hassas tedbirleri almak suretiyle sürdürüyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Evde Bakım Hizmetleri ekiplerini de seferber ederek, yaşlı, bakıma muhtaç, hijyen gereksinimlerini karşılayamayacak vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda çalışan Evde Bakım Hizmetleri ekipleri, vatandaşların evlerine giderek, temizlik hizmetlerini gerçekleştiriyor.

_NVG3763

Ülke olarak Corona virüsü ile mücadele edildiği şu dönemde, hastalık bulaşma riskine karşı kendilerine de her türlü hijyenik önlemleri almak suretiyle evlere giden ekipler, gittikleri evlerde dip köşe temizlik yapıyor. Başkan Sözen, “Bu hassas dönemde, yaşlı, bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz, her türlü kişisel önlemlerini almak suretiyle vatandaşlarımızın evlerine giderek onların yaşam mekanlarını daha hijyenik hale getiriyor” dedi.

_NVG3766

_NVG3768