BAŞKAN SÖZEN’DEN KÖPÜKLÜ DEZENFEKTE

BAŞKAN SÖZEN’DEN KÖPÜKLÜ DEZENFEKTE

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bir yandan her yeri köpüklü sularla yıkatıp ardından dezenfekte ettirirken, sosyal medya ve bilbordlarda ise #EvdekalManavgat” hashtag ve sloganıyla duyurular yaparak Manavgat halkını Korona virüsünden korumaya çalışıyor.

Manavgat Belediyesi Corona virüs önlemleri kapsamında kent merkezi, büyük mahalleler ve kamusal alanlarda vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde yaptığı dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

_NVG3864

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak, halkın yoğun olarak kullandığı Cumhuriyet Meydanı’nı sabun ve dezenfektan malzemeler kullanarak bol su ile yıkadı. Belediye ekipleri ayrıca, yıkama işlemlerinin tamamlanmasının ardından dezenfekte işlemlerini de gerçekleştirdi. Covid-19 Virüsüne karşı bütün kamusal alanlarda günübirlik dezenfekte işlemlerini yapmaya devam edeceklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşların sosyal mesafeyi koruyarak önlem almalarını istedi. “#EvdekalManavgat” hashtag ve sloganıyla halka bilbordlarla ve sosyal medya üzerinden mesajlar da veren Başkan Şükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi olarak virüsle mücadelemizi en üst seviyeye çıkardık. Halkımızın kullanımına açık, tüm kamusal alanlarda dezenfekte işlemlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Kent halkımızın yoğun olarak kullandığı Cumhuriyet Meydanı’mızı sabun ve dezenfekteden oluşan su ile yıkayarak hijyen kurallarını en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Manavgat halkımızın içi rahat olsun, belediyemiz halkımızın sağlığı için gerekli tüm çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ancak hijyen kurallarına uymak, sosyal mesafeyi korumak ve evde kalmak virüsten korunmanın en etkili yollarıdır. Halkımızın bu virüse karşı kendi kişisel tedbirlerini almalarını önemle rica ediyoruz” dedi.

_NVG3881

evde kal