Çöp Transfer İstasyonu Açılıyor

Manavgat Belediyesi´nin uzun süredir alt yapısını hazırladığı Konut Dışı Kentsel Dönüşüm Alanı Organize Sanayi Bölgesi´ndeki Çöp Transfer İstasyonu açılıyor.

Manavgat Belediyesi’nin uzun süredir alt yapısını hazırladığı Konut Dışı Kentsel Dönüşüm Alanı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Çöp Transfer İstasyonu açılıyor. Manavgat Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çöp Transfer İstasyonu’nun açılmasıyla Manavgat’ın çöpleri toprağa indirilip etrafı kirletmeden direk araçlar yoluyla, akıtılıp sızdırılmadan Kızıldağ’daki düzenli çöp depolama merkezine transfer edilecek. İstasyonun açılmasıyla Kum Mevki’ndeki alan da temize çıkarılmış olacak. Manavgat Belediyesi’nin Çöp Transfer İstasyonu’nun Türkiye’nin sayılı merkezlerden birisi olacağı belirtildi. Merkezin açılışını 22 Nisan 2010 Perşembe Günü düzenlenecek bir törenle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, protokol üyeleri ile birlikte yapacak.

Yer: Konut Dışı Kentsel Dönüşüm Alanı Birlik Ekmek Fabrikası yanı
Tarih: 22 Nisan 2010 Perşembe