Antalya Caddesi Asfaltlanıyor

Belediyemiz Manavgat İmam Hatip Kavşağı ve Yapay Şelale arasındaki yolda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyemiz Manavgat`ın bazı caddelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.Yapay Şelale ile İmam-Hatip arasındaki yolda çift taraflı olarak parkeler sökülerek sıcak asfalt yapım çalışmaları başlandı.Yapay Şelale ile İmam-Hatip Lisesi kavşağı arasında bulunan yol sıcak asfaltla kaplanacak. Yol Manavgat`a yakışır bir hale getirilecektir.Yoldaki parkelerin bozukluğu ve Belediyemizin yapacağı asfaltlama çalışması ile yol Manavgat`a yakışır bir hale getirilecektir. Asfalt çalışması Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu öncesinde tamamlanacaktır.İhaleye çıkarılan asfaltlama çalışması ile 8 cm yüksekliğinde toplam 38 bin 850 metreküp asfalt dökülecektir.