Belediyemiz Yaşlılarımızla Kahvaltıda Buluştu.

Belediyemiz Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manavgat`ın 19 mahallesinden ikişer yaşlı olmak üzere yakşalık 38 yaşlı vatandaşı kahvaltıda ağırladı.

Manavgat Belediyesi Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manavgat`ın 19 mahallesinden ikişer yaşlı olmak üzere yakşalık 38 yaşlı vatandaşı kahvaltıda ağırladı. Manavgat Pınar Balık markette verilen kahvaltıya yaşlıların yanı sıra, Manavgat Belediye Başkanvekili İbrahim Halimoğlu, Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Ali Gökçe`yle birlikte belediye meclis üyeleri de katıldı.Kahvaltıda konuşan Manavgat Belediye Başkanvekili Ibrahim Halimoğlu, 19 mahalleden yaşlıları belediye ekiplerince tek tek araçlarla aldıklarını belirterek servis araçları ile kahvaltıya getirdiklerini söyledi. Manavgat`ta yaşayan tüm olgun insanları kahvaltıda ağırlamaya gönüllerinden geçirdiklerini belirten Halimoğlu onları temsilen her mahalleden ikişer olgun vatandaşımızı kahvaltıda ağırlıyoruz dedi. Halimoğlu ``Bir toplumun gelişmişlik ölçüsünün ve medeniyetinin yaşlılara olan saygısıyal ölçülebilir. Aslında onlara yaşlı demek bence yanlış, olgun insan dememiz gerekiyor. Eğer biz şimdi yaşlılara saygı göstermezsek, gelecekte de bize saygı göstermezler`` şeklinde konuştu. Kahvaltı sonunda Manavgat Belediye Başkanvekili İbrahim Halimoğlu, Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Ali Gökçe`yle birlikte belediye meclis üyeleri yaşlılara tek tek çiçek verdiler.