ANNELERİNİ GÖREMEYEN ÇOCUKLARDAN VİDEO KLİPLİ KUTLAMA

ANNELERİNİ GÖREMEYEN ÇOCUKLARDAN VİDEO KLİPLİ KUTLAMA

Manavgat’ta yaşayan sağlık çalışanlarının çocukları, uzun süredir göremedikleri annelerinin Anneler Gününü, hazırladıkları şarkılı video kliple kutladı. Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu’nun desteği ile hazırlanan duygusal video klip, sosyal medya yoluyla annelere iletildi

Manavgat’ta yaşayan sağlık çalışanı anneler, çocuklarından video klipli Anneler Günü hediyesi aldı. Anneleri sağlık çalışanı olan çocuklar, Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu’nun desteği ile uzu süredir göremedikleri anneleri için Anneler Günü hediyesi olarak şarkılı bir klip hazırladı. Çocuklar evlerinden söz ve müziği Yakup Aksoy’a ait olan ses ve kaydı Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu şefi Tayfun Yılmaz tarafından yapılan, video kurgusu Serkan Köse’ye ait “Bilmece” isimli şarkıyı evlerinden seslendirdi. “#BenimAnnemBirKahraman hashtagi ile Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Manavgat Belediyesi sosyal medya hesaplarından paylaşılan video klip izleyen Manavgatlılara son derece duygusal anlar yaşattı.

anne (3)

Klipte şarkı sonunda uzun süredir göremedikleri annelerine sesli mesaj gönderen çocuklar, annelerini özlediklerini davranışlarıyla da belli etti. Ceylin Kansu’nun, “Evde tek başına kalıp seni çok özlerken biliyorum ki sen bir insana özveriyle sağlık hizmeti veriyorsun. Seninle gurur duyuyorum”, Beren Caz’ın, “Meleğim annem seni çok özledim, sana sarılacağım günü dört gözle bekliyorum”, Zübeyde Elif Deniz’in, “Anne ağaç olsan dal olurum, yaprak olurum sana gelirim. Seni seviyorum Anneler Günün kutlu olsun” sözleri herkesi ağlattı. Klibi izleyen sağlık çalışanı anneleri ise, duygusal anlar yaşadı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Bu süreçte özveriyle çocuklarından uzakta insanlara yardım eden sağlık çalışanı tüm annelerin anneler gününü kutluyor, yetiştirdikleri bu güzel çocuklar için onlara teşekkür ediyorum. Başarılı bu çalışma için tüm belediye ekibimizi ise tebrik ediyorum” dedi.

anne (1)