Haber Arşivi 2 Sayfa 149

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜNDE ÇİFTE ŞENLİK

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜNDE ÇİFTE ŞENLİK

Manavgat Belediyesi 14 Mayıs Pazar Günü Mesire Alanı’nda hem Anneler Günü’nü hem de Hıdırellez Şenlikleri’ni aynı anda kutlayacak

BAŞKAN SÖZEN, BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN'İ MAKAMINDA AĞIR

güres

BAŞKAN SÖZEN, BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN'İ MAKAMINDA AĞIRLADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi 6. Yağlı pehlivan güreşlerinde tüm rakiplerini yenerek altın kemeri takmaya hak kazanan Başpehlivan Serhat Gökmen'i makamında ağırladı.

ENGELLİLER HAFTASI BAŞKAN SÖZEN İLE KUTLANDI

ee ENGELLİLER HAFTASI BAŞKAN SÖZEN İLE KUTLANDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu'nda ve Manavgat’ta ki özel okullarda eğitim gören engelli öğrencileri “ Engelliler Haftası” kapsamında ziyaret ederek hediyeler dağıttı

BAŞKAN SÖZEN'DEN PAZARTESİ PAZARINA ZİYARET

pazaryeri

BAŞKAN SÖZEN'DEN PAZARTESİ PAZARINA ZİYARET

Her yıl milyonlarca turisti ağırlayan pazartesi pazarı, 1 Mayıs günü pazarcı esnafının ve Manavgat halkının hizmetine açıldı. Geçtiğimiz hafta şehir dışı programı nedeni ile ilk gün ziyaretini yapamayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, pazar yeri esnafını ziyaret etti.

MANAVGAT GÜREŞLERİ'NDE ALTIN KEMERİ ÖRÜMCEK ADAM LAKAPLI

Unti1

MANAVGAT GÜREŞLERİ'NDE ALTIN KEMERİ ÖRÜMCEK ADAM LAKAPLI SERHAT GÖKMEN KAZANDI

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Manavgat Atatürk Stadyumu’nda yapıldı. Güreşlerde başpehlivanlığı İsmail Koç’u finalde yenen Serhat Gökmen kazandı.

TENİS’TE BAHAR KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

TENİS’TE BAHAR KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği 2. Geleneksel Tenis Bahar Kupası ödül töreni Aşağı Hisar Mahallesi’nde bulunan Matik Sahası’nda gerçekleşti