TENİS’TE BAHAR KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

TENİS’TE BAHAR KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği 2. Geleneksel Tenis Bahar Kupası ödül töreni Aşağı Hisar Mahallesi’nde bulunan Matik Sahası’nda gerçekleşti

Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği 2. Geleneksel Tenis Bahar Kupası Ödül töreni, Matik Sahası’nda gerçekleşti. Düzenlenen ödül törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Karışık çiftler kategorisinde Aydın Öz ve Murat Esen birinci olurken, Hasan Özden ve Hüseyin Tepe ikinci oldu.

DSC_0030

30 yaş üstü erkeklerde Cevdet Yurter, 40 yaş üstü erkeklerde Veli Karateke ve 50 yaş üstü erkeklerde Ayhan Taş birinci oldu. Bayanlar klasmanında ise 30 yaş üstünde Sandra Claes, 40 yaş üstünde Emine Ünal Evren birinci olurken teşvik klasmanında Nurhan Temiz birinci oldu. Kupalarını Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in elinde alan sporcular Manavgat Belediyesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Sporcular, kentimizde sporun her alanında bizi yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı’mız Şükrü Sözen’e yürekten teşekkür ediyoruz dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise kentimize sadece kültürel değil sportif faaliyetlerde de geliştirmek için çalıştık dedi. Başkan Sözen “ Yerel yönetim anlayışımızda sporun önemini anladığımız için kentimizi sporla buluşturduk. Sporun her dalına destek veriyoruz. Manavgat’ımızı sporla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

DSC_0061

DSC_0070