KURSİYERLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

KURSİYERLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Manavgat Belediyesi Side Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri yıl boyunca yaptıkları eserleri Side Gençlik Merkezi’nde Manavgat halkıyla buluşturdu

Manavgat Belediyesi Side Gençlik Merkezi kursiyerleri ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri yıl boyunca yaptıkları eserleri Manavgat halkıyla buluşturdu. Side Gençlik Merkezi’nde yapılan etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Chp İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halk Eğitim Merkezi ve Şule- Muzaffer Büyük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin birlikte düzenlediği halk oyunlarıyla başlayan gösteri, karete, muay thaia, kick-box ve zumba gösterileriyle devam etti. Etkinlikle bağlama ve gitar resitaliyle en sevilen parçalı birlikle söyleyen vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Sanat kurslarının açılışını yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yapılan eserleri büyük bir beğeniyle inceledi.

BÜYÜK MANAVGAT’I SANAT’LA BULUŞTURDUK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, inancımız odur ki eğitimli toplumların her zaman daha huzur içerisinde yaşadığına, eğitimli toplumların gerçek anlamda daha çağdaş ülkeler seviyesine çıkacağına inanan bir belediye anlayışımız var dedi. Başkan Sözen sözlerine şöyle devam etti “ Sosyal bir belediyecilik anlayışını göreve geldiğimiz günden beri kurgulamaya çalıştık. Yetişkin insanlarımızın kendi faaliyetlerini ortaya koyabilmeleri, belirli branşlar da kendilerini yetiştirebilmeleri, gençlerimizin eğitim alarak gerçek anlamda gerçek birer birey olarak yetişmesine katlı yapma anlayışımız ilk günden beri aynı anlayışla devam ediyor. Bu yıl Side Gençlik Merkezi’mizden 13 kursta toplam 600 öğrencimiz mezun oldu. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde Side Gençlik Merkezi’nde ve Salkımevler Kurs Eğitim Merkezimizde de 4 yılda toplam 10 bin kişinin eğitimine katkı yaparak büyük Manavgat ailemizi kültürel ve sosyal faaliyetlerle buluşturduk” dedi.