ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I BAŞKAN SÖZEN İLE KUTLADI

ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I BAŞKAN SÖZEN İLE KUTLADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılarak gün boyu çocuklarla vakit geçirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılarak gün boyu çocuklarla vakit geçirdi. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda ki resmi törene katılan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23 Nisan konulu yarışmada dereceye giren çocuklara hediyelerini takdim ettikten sonra çocuklarla sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Manavgat Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi önünde organize ettiği “ Çocuk Şenliği” ne katılan Başkan Sözen, çocuklarla oyun oynayarak hoşça vakit geçirdi. Manavgat Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde animasyon gösterisi, sihirbaz gösterisi akrobasi ve şişme oyun parkı gibi aktivitelerle eğlenen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

BÜTÜN ÇOCUKLAR ÖZGÜR OLMALI

Manavgat Belediyesi’nin Çocuk Şenliği etkinliklerine katılan çocuklar Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile vakit geçirmenin mutluluğu yaşarken aileler ise çocuklarımızı her daim mutlu eden Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e yürekten teşekkür ediyoruz dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını çocuklarla kutlayan Başkan Sözen, Atatürk kültür Merkezi’ne giderken yoldan geçen çocuklarla sohbet etti. Çocukların elindeki güvercini serbest bırakmak kaydıyla 100 tl karşılığında satın alan Başkan Sözen, çocuklarla birlikte güvercini özgürlüğüne kavuşturdu. Sözen “ 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını Manavgat’ımızda coşkuyla kutladık. Özgürlüğüne kavuşturduğumuz güvercin gibi bütün çocuklarımızın da aydınlık dolu yarınlarda özgürce yaşamasını temenni ediyorum” dedi.