MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA EZGİ NAZ ÇELEBİ O

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA EZGİ NAZ ÇELEBİ OTURDU

Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makamı çocuklara bıraktı. Manavgat Belediye Başkanlığı makamına Toros İlkokulu 3 C sınıf öğrencisi Ezgi Naz Çelebi oturdu.

Toros ilkokulu 3 C sınıfı öğrencileri Çisem Ateş, Berke Erdoğan, Sema Naz Demir, Seymen Efe Hangül ve Ezgi Naz Çelebi sınıf öğretmeni Düriye Yaman, okul müdürleri Arif Gümüş ile birlikte Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden'i makamında ziyaret etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in il dışında bulunması nedeni ile belediye başkanlığında vekil olarak bulanan Erşan Özden, öğrencileri kapıda karşıladı. Özden'e çiçek takdiminde bulunan öğrencilerle uzun sohbetler edildi.

DSC_0473

Belediye Başkan Vekili Erşan Özden Cumhuriyet ve Atatürk değerleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemi ve gelecekte ne tür meslekler seçmek istedikleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Özden öğrencilere, Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine sahip çıkmak için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini ifade etti. Daha sonra belediye başkanlığı makam koltuğuna Ezgi Naz Çelebi oturdu. Küçük belediye başkanına gün içerisinde yapması gerekenleri notlar halinde iletildi. Küçük belediye başkanı, önce arkadaşları ve Erşan Özden ile 'Demokrasi ve Nasıl bir Türkiye istiyorsunuz' konuları ile ilgili diyaloglarda bulundu, arkadaşlarından cevaplar aldı. Çıkışta öğrenciler ve öğretmenleri için hazırlanmış hediye paketlerini Erşan Özden kendi elleriyle takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

DSC_0475

DSC_0479